Podbrezová Spartak Trnava živý prenos 26 novembra 2023 26. 11. 2023 — [naživo-] MŠK Žilina: Železiarne Podbrezová zápas živý 05/1pred 13 hodinami — 2023 — Podbrezová zápas živ | RMSI 2023 Group pred 7 hodinami — ...
Žilina - Spartak Trnava výsledky, H2H štatistiky | Futbal Sledujte Žilina - Spartak Trnava výsledky, h2h štatistiky a Žilina najnovšie výsledky, správy a ďalšie informácie. Flashscore ponúka futbalové výsledky a ...
(FUTBAL>>) Žilina Košice zápas živý 25 novembra 2023 24. 11. 2023 — 2023 — [PRÚD] Spartak Trnava : Košice zápas živý 27 septembra 2023 Zápas je súčasťou U19 1. Liga. Spartak Trnava U19 hral proti VSS Košice U19 v ...
Hne� �vod sa niesol v na�ej r�ii, po priamom kope �kvarku sa zatriasla e�te len bo�n� sie�. Aktivita n�ho stredopoliara a jeho nap�danie priniesli prv� g�l v 51. min, ke� obranca Trnavy chybne posunul loptu sp� na brank�ra, jeho �mysel vystihol Jeli�, rutin�rsky obi�iel brank�ra a pohodlne zakon�il �ava�kou - 1:0. V t�chto pas�ach sme jasne dominovali a na obranu host� sa valil jeden �tok za druh�m. V 65. min po spolupr�ci Jara Mihal�ka s Mi�om �kvarkom druh� menovan� pekne obstrelil obrancu, kto in� ako Jeli� ��hal pred br�nou a pohotovo dorazil do odkrytej br�ny - 2:0. O min�tu mohlo by� o tri g�ly, no strelu �kvarku, ktor� sa pekne uvo�nil, ne��astne zblokoval Jeli�. Siln� p�tn�s�min�tovku sme nakoniec zakon�ili tret�m g�lom, ke� si Mihal�k pekne nabehol do otvorenej obrany, polo�il si Kelavu a po�ahky sk�roval - 3:0.
Žilina Spartak Trnava živý prenos 8 decembra 2023 pred 2 hodinami — MŠK Žilina vs FC Spartak Trnava živý prenos. Skontrolujte, kde môžete hru sledovať naživo. Pripravované akcie. MŠK Žilina. 08.12.2023.
William), �palek - Jeli� FC Spartak Trnava Kelava � Martin T�th, M. Nikoli�, Bortel, �onka � Gre���k � E. Sabo, Casado (70. M. Hlinka), Cleber (70. Vojtu�) � Mikovi�, Vlasko (80. Jane�ka) "Chlapcom gratulujem, sme spokojn� a �akujem fan��ikom, �e ocenili chlapcov za tvrd� pr�cu po�as celej sez�ny potleskom, " po�akoval hr��om a fan��ikom Adri�n Gu�a ZOSTRIH Z�PASU Posledn� z�pas sez�ny sme pred vlastn�mi fan��ikmi za�ali proti tabu�kov�mu susedovi kombina�ne.
AS Trenčín MŠK Žilina zápas živý 10/11/2023 - Salternative Spa 10. 11. 2023 — kolo · ŠK Slovan Bratislava – FK Železiarne Podbrezová · MFK Zemplín Michalovce – FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble · FC Spartak Trnava – MŠK ...
Nefungoval n�m v�ak stred po�a, dr�anie lopty. Prv� pol�as sa mi nep��il, bol pr�li� agres�vny, nebolo to ve�mi futbalov�. Ale v�mena poz�ci� priniesla v��iu presnos� a istotu. V druhom pol�ase sme zr�chlili hru a chlapci v nej predviedli sol�dny v�kon. Strelili sme tri g�ly a udr�ali �ist� konto. Matej Jeli� strelil dva g�ly, aj to bola ve�k� motiv�cia dopom�c� mu, aby sa stal kr�om strelcov. Dnes n�s pote�ili na�i fan��ikovia, ktor� chlapcom zatlieskali po kvalitnej sez�ne za to, ako tvrdo pracovali. ""Sme smutn�, chceli sme ve�mi skon�i� na tre�om mieste, na ktorom sme boli tri�tvrte sez�ny, ale tak� je futbal. Z�pas mal v�etko, �o k tak�muto duelu patr�.
Brank�r Vole��k mal prv� z�krok v druhom pol�ase a� v 72. min, ke� po nebezpe�nom priamom kope musel vyrazi� pr�zemn� strelu smeruj�cu k ty�i. Pohodln� trojg�lov� n�skok sme si str�ili a u��vali si posledn� min�ty tohtosez�nnej Fortuna ligy. Tie obohatila finta n�ho obrancu Milana �kriniara, ktor� sa efektne zbavil dvojice protihr��ov a vysl��il si od publika potlesk. Z�pas sme rozhodli, ale st�le sme sa sna�ili o korunu kr�a strelcov pre Jeli�a, ktor� na dia�ku viedol s�boj s Kalabi�kom. V 87.
Fortuna liga 2022/2023 Nadstavba – 10. kolo · ŠK Slovan Bratislava – FK Železiarne Podbrezová · MFK Zemplín Michalovce – FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble · FC Spartak Trnava – MŠK Žilina ...