top of page

Greens Car Service L Group

Public·8 members

(((uživo@@))) Lokomotiva Hajduk uživo 8 prosinca 2023

23. ruj 2023. — Hajduk - Lokomotiva Marko Livaja Slavlje igrača Hajduka +2 Marko ... uzivo · Hajduk · lokomotiva. Podijeli. fb-icon · tw-icon. Nastavi čitati

Hajduk Digital TV A bili su i vrlo blizu skalpa na Maksimiru. Bitno je da se prilagodimo vremenskim uvjetima jer idemo u Zagreb u neke zimske uvjete. Želim da još jednom budemo pravi. A što se tiče našeg sastava, ako i bude promjena neće ih biti puno”, rekao je Mislav Karoglan, trener Hajduka. PROČITAJTE VIŠE: Stadion Kantrida mijenja vizuru Rijeke – predložena izgradnja stadiona sa 12. 000 mjesta, ali i hotela i tri nebodera od koji bi jedan imao 35 katova i bio visok 116 metara “Napomenut ću i da teren stadiona u Kranjčevićevoj nije u najboljem stanju. No, moramo biti spremni za sve. UŽIVO Rijeka – Lokomotiva, Osijek – Gorica i Rudeš Hajduk UŽIVO Rijeka – Lokomotiva, Osijek – Gorica i Rudeš Hajduk, gdje gledati live stream utakmica SuperSport HNL lige. Racunalo.com prije 13 sati. UŽIVO Rijeka ... To je momčad koja je uvijek drugačija, a rade dobar posao već sezonama. Imaju kontinuitet trenera, vidim koncept i mislim da je to ekipa koja je sposobna svakoga pobijediti. Naravno, puno toga u utakmici Lokomotiva – Hajduk ovisi i o nama”, smatra trener Bijelih. “Ukratko, Lokomotiva igra najvertikalniji nogomet u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Tereni su isti za sve, a i zaista mrzim tu temu. Moramo se spremiti i shvatiti da je ovo za nas ključna utakmica. Vidim da se stav ništa nije promijenio. Vjerujem da moramo biti na vrhunskom nivou za uzeti bodove u Kranjčevićevoj“, dodao je trener Karoglan. Lokomotiva nije pobijedila u zadnjih sedam utakmica HNL-a “Gledao sam sve njihove utakmice i mislim da igraju puno bolje nego što imaju bodova. A imali su i u 90. minuti priliku za 2:0 u Maksimiru. Mlada su momčad, poletna i okomita. NK Lokomotiva Hajduk Split gledati prijenos 8 prosinca 2023 prije 11 minuta — prije 2 dana — Novi susret između Lokomotive i Hajduka je na rasporedu u petak, 8. prosinca s početkom u 17:30 sati. Prijenos je omogućio ... Gledajte uživo Hajduk - Lokomotiva Zagreb (08.02.2020) 8. velj 2020. — hajduk split, lokomotiva zagreb, direktan prijenos, prijenos uživo, live stream, uživo utakmica, izravni prijenos, sop, 08.02.2020. Uvijek su se sposobni prilagoditi profilu koji imaju, a mislim i da trener Silvijo Čabraja radi sjajan posao. Vidim tu sinergiju škole nogometa i prve ekipe. Međutim, ono što je nama bitno to je Hajduk. Mi smo fokus, bitno je da smo mi pravi, a onda se najviše pita nas”, rekao je za kraj Mislav Karoglan. Lokosi će na svom stadionu igrati kao da su u gostima jer se očekuje da će 70% publike navijati za Bile Naime, sve ulaznice za ovaj susret su rasprodane u četvrtak, 7. U 36. minuti vodstvo je udvostručeno kada je Caktaš iskoristio kazneni udarac. Činilo se da će se na odmor otići s velikom prednošću Hajduka, ali se u nadoknadi ukazao Kolinger koji smanjuje na 1:2. U drugom poluvremenu Lokomotiva je krenula puno agresivnije i to je na naplatu došlo u 66. minuti kada je Tuci eurogolom izjednačio na 2:2. I dok su svi čekali posljednji sučev zvižduk, Hajduk je u osmoj minuti nadoknade kapitulirao. NOGOMET UŽIVO: Lokomotiva i Hajduk igraju susret 18. kola u petak, 8. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos? NK Lokomotiva Zagreb i HNK Hajduk Split igraju susret 18. kola Supersport HNL-a u petak, 8. godine. Utakmica će početi u 17. 30 sati, igra se na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, sudit će ju Dario Bel, a osiguran je izravni televizijski prijenos. A kako za ovu utakmicu vlada veliko zanimanje, sve informacije o kupnji ulaznica za ovaj susret možete doznati ovdje. Podsjetimo, Hajduk ovaj susret dočekuje na prvom mjestu HNL-a i ima 39 bodova iz 17 odigranih utakmica, dok je Lokomotiva šesta i ima 17 bodova, ali i 16 odigranih utakmica. “Lokomotiva je momčad koja voli igrati protiv velikih ekipa. Oni su i jako intenzivna ekipa, a do sada su otkidali bodove Dinamu, Rijeci i Osijeku. 1. HNL: HNK Hajduk Split-NK Lokomotiva Zagreb UŽIVO 1:35:571. HNL: HNK Hajduk Split-NK Lokomotiva Zagreb UŽIVO.YouTube · Dario CRO · 14. kol 2019. Eduok presudio 'lokosima', a Mujakić dobio crveni u debiju... 8. velj 2020. — Hajduk je 90 minuta bio aktivnija momčad, no vidjeli smo mnoštvo HAJDUK - LOKOMOTIVA 1-0. Eduok presudio 'lokosima', a Mujakić dobio ...

bottom of page