top of page

Greens Car Service L Group

Public·8 members

[[[NOGOMET<<]-]] NK Lokomotiva Hajduk Split uživo prijenos gledati 8 prosinca 2023

prije 7 sati — NK Lokomotiva Zagreb i HNK Hajduk Split igraju susret 18. ... Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Hajduk ...

NK Osijek Lokomotiva Zagreb uživo gledati 11/11/2023 10. stu 2023. — Osijek i Hajduk u srijedu od 17 sati na Opus Areni igraju utakmicu zaostalog, trećeg kola SuperSport HNL-a. Hajduk ima 27 bodova, ... A što se tiče našeg sastava, ako i bude promjena neće ih biti puno”, rekao je Mislav Karoglan, trener Hajduka. PROČITAJTE VIŠE: Stadion Kantrida mijenja vizuru Rijeke – predložena izgradnja stadiona sa 12. 000 mjesta, ali i hotela i tri nebodera od koji bi jedan imao 35 katova i bio visok 116 metara “Napomenut ću i da teren stadiona u Kranjčevićevoj nije u najboljem stanju. No, moramo biti spremni za sve. NK Lokomotiva Hajduk Split gledati prijenos 8 prosinca 2023 prije 10 minuta — NK Lokomotiva Hajduk Split gledati prijenos 8 prosinca 2023 prije 7 dana — — Hajduk Split NK Varaždin gledati prijenos 12 studenog 2023 ... NOGOMET UŽIVO: Lokomotiva i Hajduk igraju susret 18. kola u petak, 8. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos? NK Lokomotiva Zagreb i HNK Hajduk Split igraju susret 18. kola Supersport HNL-a u petak, 8. godine. Utakmica će početi u 17. 30 sati, igra se na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, sudit će ju Dario Bel, a osiguran je izravni televizijski prijenos. A kako za ovu utakmicu vlada veliko zanimanje, sve informacije o kupnji ulaznica za ovaj susret možete doznati ovdje. [[UŽIVO PRIJENOS###]] NK Lokomotiva Slaven Belupo 23. stu 2023. — [UŽIVO PRIJENOS###]] NK Lokomotiva Slaven Belupo uživo prijenos gledati 24 studenog 2023 Novosti, live rezultati, komentari mečeva, ... NK Lokomotiva Zagreb - HNK Hajduk Split Rezultati uživo NK Lokomotiva Zagreb HNK Hajduk Split rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 8. pro 2023. u 16:30 UTC u na Kranjčevićeva stadionu, Zagreb, ... UŽIVO Hajduk – Lokomotiva i Istra – Gorica, gdje gledati 23. ruj 2023. — U tijeku je 9. kolo prve SuperSport HNL nogometne lige, danas se igraju dvije utakmice, prva između Istre i Gorice, a druga između Hajduka i ... Tereni su isti za sve, a i zaista mrzim tu temu. Moramo se spremiti i shvatiti da je ovo za nas ključna utakmica. Vidim da se stav ništa nije promijenio. Vjerujem da moramo biti na vrhunskom nivou za uzeti bodove u Kranjčevićevoj“, dodao je trener Karoglan. Lokomotiva nije pobijedila u zadnjih sedam utakmica HNL-a “Gledao sam sve njihove utakmice i mislim da igraju puno bolje nego što imaju bodova. [gledati tv<<<] NK Lokomotiva Slaven Belupo uživo 24. stu 2023. — lis 2023. — (UŽIVO PRIJENOS) Varaždin Lokomotiva uživo prijenos 21.10.2023 prije 7 sati — prijenos 26 travnja 2023 VARAŽDIN-Hajduk Split ... Hajduk Varaždin gledati prijenos 12/11/2023 HD uživo 12. stu 2023. — — prijenos Lokomotiva Zagreb – Hajduk Split Istra... Lakes, Alps & Dolomites Private Tour 2022 26. — NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Split ... Hajduk Digital TV - HNK Hajduk Split HAJDUK SPLIT-Lokomotiva Zagreb Gdje je danas na televiziji Gledaj Hajduk Split uživo danas na televiziji i gledaj s prijateljima. Iznenadit ćete se... utakmica hajduk danas prijenos. rijeka hajduk prijenos. utakmica ... A imali su i u 90. minuti priliku za 2:0 u Maksimiru. Mlada su momčad, poletna i okomita. To je momčad koja je uvijek drugačija, a rade dobar posao već sezonama. Imaju kontinuitet trenera, vidim koncept i mislim da je to ekipa koja je sposobna svakoga pobijediti. Naravno, puno toga u utakmici Lokomotiva – Hajduk ovisi i o nama”, smatra trener Bijelih. “Ukratko, Lokomotiva igra najvertikalniji nogomet u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Uvijek su se sposobni prilagoditi profilu koji imaju, a mislim i da trener Silvijo Čabraja radi sjajan posao. Vidim tu sinergiju škole nogometa i prve ekipe. Međutim, ono što je nama bitno to je Hajduk. Mi smo fokus, bitno je da smo mi pravi, a onda se najviše pita nas”, rekao je za kraj Mislav Karoglan. Lokosi će na svom stadionu igrati kao da su u gostima jer se očekuje da će 70% publike navijati za Bile Naime, sve ulaznice za ovaj susret su rasprodane u četvrtak, 7. NK Osijek HNK Rijeka uživo prijenos 2 prosinca 2023 prije 6 dana — prije 1 dan — prije 5 dana — prije 22 sata — [HD UŽIVO<<] NK Osijek Istra 1961 uživo prijenos gledati 28 s 21. ruj 2023. — hajduk istra 1961 ...

bottom of page